Siirry sisältöön

Tuulilasien korjaus ja vaihto Kokkolassa

Teemme tuulilasien korjauksia ja vaihtoja Kokkolassa ja sen ympäristössä. Palvelemme yksityisasiakkaita sekä autoliikkeitä, kuljetusyrityksiä ja muita yritysasiakkaita. Korjaamme ja vaihdamme tuulilasien lisäksi myös sivulaseja ja takalaseja. Vaihdamme noin tuhat ajoneuvon lasia vuodessa.

Tule käymään liikkeessämme tai kysy lisää tuulilasien korjauksista tai vaihdoista!

Tuulilasien vaihto kaikkiin merkkeihin ja malleihin

Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama toimija. Siksi saat meiltä tuulilasin vaihdon pelkän omavastuun hinnalla, jos autossasi on tuulilasivakuutus. Kuulumme Pilkington AutoGlass Service -ketjuun, ja siksi voimme vaihtaa tuulilaseja kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin.

Nykyaikaisissa tuulilaseissa on kaistavahteja, pitkien valojen kameroita, sadetunnistimia ja muuta älyteknologiaa. Tämä ei ole meille tuulilasin vaihdossa ongelma, vaan voimme vaihtaa tuulilasin siten että tekniset ominaisuudet säilyvät entisellään.

Tuulilasin korjaus ilman ajanvarausta

Teemme tuulilasin korjaukset ilman ajanvarausta. Tuulilasin korjauksen hinta on auton merkistä ja mallista riippumatta 60 euroa (sis. alv.). Korjaus on valmis noin puolessa tunnissa.

Tuulilasi rikki – korjataanko vai vaihdetaanko?

Jos kiveniskun aiheuttama särö mahtuu 2 euron kolikon alle, voidaan se korjata lasihartsilla. Jos särö on suurempi, kannattaa koko tuulilasi vaihtaa.