Siirry sisältöön

Akkujen huolto ja vaihto Kokkolassa

Korjaamme ja vaihdamme akkuja Kokkolassa ja sen lähiympäristössä. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että kuljetusliikkeitä, autoliikkeitä ja muita yritysasiakkaita. Asennamme akut tarpeen mukaan odottaessa, ilman ajanvarausta.

Vaihdamme ja korjaamme akkuja kaikkiin ajoneuvoihin ja laitteisiin, muun muassa:

  • Henkilöautoihin
  • Kuorma-autoihin
  • Trukkeihin
  • Moottoripyöriin, moottorikelkkoihin ja mönkijöihin
  • Veneisiin
  • Asuntoautoihin ja -vaunuihin
  • Porakoneisiin ja muihin työkoneisiin (esim. Hitachi, Panasonic, Dewalt, Bosch)

Teemme myös vanhojen työkaluakkujen kennotuksia.

Tarkistamme akun kunnon veloituksetta, nopeasti ja ilman ajanvarausta. Jos epäilet akussasi olevan jotakin vikaa, kunnon tarkistuttaminen kannattaa – se vie vain hetken!

Vahvuuksiamme akkuihin liittyvissä töissä ovat tunnetut ja laadukkaat merkit, akkujen korkea laatu ja asiakaslähtöinen palvelu. Teemme asiat asiakkaallemme helpoiksi, ja tulemme tarpeen mukaan vaihtamaan akun myös paikan päälle.

Laaja ja laadukas akkujen valikoima

Tavallisimmat akut saat meiltä suoraan hyllystä, erikoisakut 1–2 päivän toimitusajalla. Valikoimaamme kuuluvat myös Stop & Start AGM -akut.

Maahantuontiverkostomme on erittäin laaja, ja siksi saat meiltä tilauksesta käytännössä millaisen akun tahansa. Jos akku tilataan maahantuojalta, soitamme asiakkaalle, kun akku on saapunut. Näin vältytään turhilta viivästyksiltä.

Monet liikkeet seisottavat akkuja vuosikausia varastossa. Tämä johtaa siihen, että akkujen laatu kärsii. Me pidämme huolen siitä, että akkujen hyllyaika on mahdollisimman lyhyt ja että asiakkaamme saa akun hyllystämme tuoreena.

Tule käymään liikkeessämme tai kysy lisää akun huollosta!