Siirry sisältöön

Auton lasien tummennus Kokkolassa

Teemme auton lasien tummennuksia Kokkolassa ja sen ympäristössä. Meillä on yli 25 vuoden kokemus auton lasien tummennuksista. Saat meiltä tummennetut lasit kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Käytämme tummennuksiin huippulaadukkaita SolarGard-tummennuskalvoja.

Tule käymään liikkeessämme tai kysy lisää auton lasien tummennuksesta!

Auto pysyy viileämpänä tummennettujen lasien ansioista

Auton lasien tummennuksen ansiosta matkanteko on takapenkkiläisille kuumina kesäpäivinä huomattavasti mukavampaa. Tummennukseen käytettävät kalvot suodattavat parhaimmillaan jopa 70 prosenttia lämmöstä, joten vaikutus auton lämpötilaan on merkittävä. Tummennettujen lasien ansiosta ilmastointi voidaan säätää pienemmälle, jolloin polttoainetta säästyy.

Tummennuskalvot suojelevat matkustajia onnettomuustilanteissa

Tummennukseen käytettävät kalvot estävät onnettomuuden sattuessa lasinsiruja leviämästä ympäriinsä ja vahingoittamasta matkustajia. Niillä on siis myönteinen vaikutus myös auton turvallisuuteen.

Tummennettujen lasien huolto ja pesu

Tummennuskalvoja ei tarvitse huoltaa asennuksen jälkeen. Kalvot pysyvät itsestään kiinni, ja voit halutessasi puhdistaa ne tavallisella ikkunanpesuaineella. Kalvojen puhdistukseen ei saa käyttää teräviä esineitä, jotta kalvo ei repeä.